Antioksidant

shk282015

Parandaloni njollat e lëkurës me portokaj të kuq

Një ndër fushat më produktive studimore sot bazohet te ushqimet dhe suplementet me principe aktive që favorizojnë fiziologjinë e shëndetshme të lëkurës
transparent

jan122018

Pisha dhe eukalipti, dy balsamikët dimërorë kundër sëmundjeve të stinës

Vajrat esenciale janë të njohura për vetitë e tyre shëndetësore dhe po ngjallin gjithnjë e më shumë interesin e kërkuesve shkencorë, si baktericidë dhe antiviralë. Ndoshta ka qenë kjo arsye e qartësuar tashmë nga kërkimet, ajo se pse është...
transparent

pri32018

Vetitë pozitive të ullirit, kanë më shumë efekt te meshkujt

Ekstrakti i gjetheve të ullirit mund të ndihmojë në uljen e kolesterolit dhe të glicemisë, por gjithashtu, mund të ndërveprojë teorikisht me barna hipotensive dhe hipoglicemike. Ndërsa flitet për vajin e ullirit, nuk mund të mos përmendet dieta mesdhetare, disa studime të së cilës e...
transparent

sht112019

Alergjitë e lëkurës. Prometazina, antihistaminiku në formë kremi

Nëse po përdorni një histaminik të gjeneratës së parë për të realizuar një krem dhe ky merr ngjyrën blu, kjo do të thotë dy gjëra: po përdorni prometazinën dhe... keni harruar të shtoni një antioksidant. Prometazina, që rrjedh nga...
transparent

shk222021

Kremi galenik me melatoninë, për mbrojtjen e lëkurës nga dielli

Melatonina është e njohur për përdorimin e saj kundër çrregullimit jet-lag (çregullim i përkohshëm i gjumit, pas udhëtimit me avion në zona të ndryshme kohore) dhe për të rregulluar gjumin, por studimet e fundit sugjerojnë edhe...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC