tet312024
Mungesa e vitaminës C. Ja, cilët janë faktorët e rrezikut që pengojnë përthithjen
tet292024
Zorra e irrituar. Defektet gjenetike ndikojnë në tretjen e karbohidrateve
tet222024
Diabeti 1. Ja, cilat janë ushqimet që mund të rrisin rrezikun
tet162024
Vdekshmëri më e ulët për pacientët onkologjikë që ndjekin dietën mesdhetare
tet102024
Aknet. Konfirmohet efektiviteti i acideve yndyrore omega-3
tet72024
Agjërimi me ndërprerje përmirëson rënien në peshë dhe kontrollin glicemik
sht272024
Diabeti i tipit 2. Shtohet rreziku me konsumin e ushqimeve të mbipërpunuara
sht162024
Steatoza hepatike. Fruti amazonik Camu-Camu dhe yndyra hepatike
sht52024
Dietat paleolitike nuk janë pa rreziqe. Ja, cilat janë ato
sht22024
Çrregullimet ushqimore, në rritje në moshat pediatrike