Kush jemi

LIFE është e para shtëpi botuese në Shqipëri e specializuar në fushën e shëndetësisë, që ka lindur nga një bashkëpunim me EDRA LSWR.
LIFE ka si pikësynim të jetë një pikë referimi për të gjithë profesionistët e shëndetësisë. Kështu, ajo ka sjellë në Shqipëri produkte që kanë rezultuar të suksesshme në Itali, të tilla si Doctor33.it, Farmacista33.it, Odontoiatra33.it, të cilat kanë ndryshuar panoramën kulturore të shëndetësisë italiane.
Gjatë viteve, ne kemi arritur të krijojmë reputacionin tonë mes profesionistëve të shëndetësisë, duke servirur portale të suksesshme sot, si Farmacist33, Doktor33 dhe Dentist33. Po këtë cilësi dhe integritet synojmë të ruajmë e zhvillojmë në vazhdimësi nëpërmjet shtëpisë sonë botuese.

Redaksia:
Blerina Çizmja
 
Adresa:
Rruga e Barrikadave, Pallati "Galeria e Tiranës", Tiranë
NIPT: L41629010D
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC