Shëndetësi

mar122015

Lista e përditësuar më 10 mars e profesionistëve që kanë shlyer kreditet


Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim ka publikuar në faqen e saj zyrtare listën e përditësuar deri më datë 10 mars 2015 me profesionistët të cilët i kanë përmbushur detyrimet e Programit të Ricertifikimit 2010-2014. Emra të tjerë i janë shtuar listës dhe e ka çuar numrin e faqeve të saj nga 107 që ishte herën e fundit të publikimit (më 4 mars) në 110 faqe.

Por, kjo nuk është lista përfundimtare, pasi vazhdon puna për përllogaritjen e krediteve të secilit mjek, farmacist dhe stomatolog me plotësimin e dosjeve individuale ku përfshihen aktivitetet që ata kanë marrë pjesë dhe numrin e krediteve për secilin aktivitet. (Klikoni këtu për të parë listën)


Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC