QKEV

sht122014

Drejt përfundimit të ciklit të parë, mundësi trajnimesh për plotësimin e krediteve

Meqënëse në dhjetor të këtij viti mbaron cikli i parë i riçertifikimit të profesionistëve të shëndetit, pas takimit të datës 21.07.2014 ...
transparent

tet172014

Mundësi të reja trajnimi profesional për farmacistët

Njoftojmë të gjithë farmacistët të cilët janë të interesuar të ndjekin aktivitete në drejtimin profesional të akredituara nga Qëndra e Edukimit në Vazhdim, po ju paraqesim dy mundësi të reja për këtë muaj.
transparent

nën72014

Në janar, farmacistëve pa kredite iu pezullohet licenca

Kanë mbetur vetëm dy muaj nga procesi i ricertifikimit të farmacistëve, mjekëve dhe stomatologëve në bazë të krediteve që ata kanë marrë për zhvillimin e tyre profesional. 850 mjekë, farmacistë dhe stomatologë, në të gjithë vendin e kanë zero kuotën e krediteve, ndërsa 1200 të tjerë janë nën mini
transparent

nën212014

Kreditet e farmacistëve!

Urdhri i Farmacistëve propozon: Të përcaktohet numri i krediteve që duhen në një vit. Farmacistë dhe stomatologë po nxitojnë të blejnë kredite
transparent

dhj262014

QKEV përgjigjet mbi vonesat në njohjen e krediteve

Pas shqetësimit të shumë farmacistëve dhe mjekëve se kreditet e disa konferencave, seminareve apo trajnimeve ku kanë marrë pjesë nuk iu janë njohur ende, Farmacist33.al është interesuar në lidhje me çështjen pranë Qendrës Kombëtare të Edukimit në Vazhdim...
transparent

jan132015

Edukimi në vazhdim, lista e plotë e farmacistëve që kanë plotësuar kreditet

Farmacist33.al publikon emrat e farmacistëve të cilët kanë përmbushur detyrimet për programin e ricertifikimit pas rifreskimit të muajit nëntor, që Qendra e Edukimit në Vazhdim i ka bërë listës. Të gjithë ata që e shohin emrin në listë nuk do të penalizohen...
transparent

shk262015

Publikohet lista e përditësuar e mjekëve, farmacistëve dhe stomatologëve që i kanë shlyer kreditet

Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim ka publikuar këtë javë në faqen e saj zyrtare listën e përditësuar me emrat e profesionistëve të cilët i kanë përmbushur detyrimet e Programit të Ricertifikimit 2010-2014.
transparent

mar62015

Farmacistët të cilët nuk do të futen në provimin e ricertifikimit

Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim ka publikuar listën e re me emrat e mjekëve, farmacistëve dhe stomatologëve të cilët kanë plotësuar numrin e krediteve sipas programit të ricertifikimit. Janë rreth 7000 mjekë, farmacistë, dentistë të cilët i kanë plotësuar kreditet e kërkuara.
transparent

mar122015

Lista e përditësuar më 10 mars e profesionistëve që kanë shlyer kreditet

Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim ka publikuar në faqen e saj zyrtare listën e përditësuar deri më datë 10 mars 2015 me emrat e profesionistëve të cilët i kanë përmbushur detyrimet e Programit të Ricertifikimit 2010-2014
transparent

mar252015

Lista përfundimtare e farmacistëve, mjekëve dhe dentistëve që kanë shlyer kreditet

Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim publikon listën e përfundimtare të profesionistëve që kanë plotësuar numrin e detyrueshëm të krediteve. Janë rreth 7500 mjekë, farmacistë, dentistë të cilët kanë mbyllur me sukses programin e ricertifikimit 2010-2014.
transparenttransparent
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC