simptoma depresive

nën82022

Psilocibina redukton depresionin te pacientët rezistentë ndaj terapisë

Sipas një studimi të botuar në New England Journal of Medicine, një dozë e vetme 25 mg psilocibinë COMP360, e mbështetur nga ndihma psikologjike, ka një ndikim të...
transparent

mar22023

Depresioni. Aktiviteti fizik, më efektiv se barnat

Aktiviteti fizik ka rezultuar të jetë më efektiv se marrja e barnave për menaxhimin e shëndetit mendor, sipas një studimi të publikuar në "British Journal of Sports...
transparent

maj312024

Dhimbja kronike. Epidemiologjia dhe ndikimi në cilësinë e jetës

Dhimbja është simptoma me ndikimin më të madh negativ në cilësinë e jetës së individëve. Dhimbja akute e patrajtuar mund të kthehet në kronike, derisa bëhet e pavarur nga...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC