Dengue

dhj292014

Prurjet e reja farmaceutike për 2015-ën

Në 2015-ën parashikohet hedhja në treg e një pacemaker-i me një bateri litiumi e cila ka një kohëzgjatje deri në shtatë vjet, ndërsa për trajtimin e insuficiencës kardiake, do të vihet në dispozicion një bar që frenon receptorët e angiotensinës dhe të neprilisinës
transparent

maj62019

Sëmundja Dengue. FDA-ja aprovon vaksinën e parë parandaluese

Administrata Amerikane e Ushqimit dhe e Barnave ka njoftuar miratimin e vaksinës së parë të autorizuar për parandalimin e sëmundjes Dengue, të shkaktuar nga të gjitha serotipet (1, 2, 3 dhe 4) te njerëzit e moshës 9-16 vjeç...
transparent

maj252020

Një flavonoid natyral mund të jetë arma e duhur për të sulmuar coronavirusin

Sipas një artikulli të botuar në “Frontiers in Microbiology”, naringenina, një përbërje flavonoide natyrale, e pranishme për shembull tek agrumet dhe domatet, mund të ndikojë në aktivitetin viral të Sars-CoV-2, duke bllokuar...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC