Njoftime

gus252015

Më 12 tetor studentët e mjekësisë iu drejtohen auditorëve për vitin e ri akademik

Universiteti i Mjekësisë ka publikuar në faqen e tij zyrtare datat për fillimin dhe mbarimin e vitit akademik 2015-2016. Për të gjitha institucionet e arsimit të lartë, viti i ri akademik do të fillojë më datë 12 tetor 2015 dhe do të përfundojë më 30 shtator 2016.
Urdhri nr. 298 i Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, i nxjerrë më 19.08.2015 lidhur me këto data ka informuar studentët e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë edhe mbi periudhën e pushimeve e cila do të jetë mes 21 dhjetorit 2015 dhe 3 janarit 2015.
Pas regjistrimit të kandidatëve fitues, institucionet publike të arsimit të Iartë do të dërgojnë në të gjitha ndërmarrjet "Trajtimi i Studenteve" sh.a., listën e studentëve të regjistruar sipas programeve të studimit dhe fakulteteve përkatëse.

Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC