UMT

gus252015

Më 12 tetor studentët e mjekësisë iu drejtohen auditorëve për vitin e ri akademik

Universiteti i Mjekësisë ka publikuar në faqen e tij zyrtare datat për fillimin dhe mbarimin e vitit akademik 2015-2016. Për të gjitha institucionet e arsimit të lartë, viti i ri akademik do të fillojë më datë 12 tetor 2015 dhe do të përfundojë më 30 shtator 2016.
transparent

tet202015

Gjykata Administrative shpall të pavlefshme zgjedhjet për kreun e UMSH-së

Zgjedhjet për presidentin e Urdhrit të Mjekëve, të mbajtura më 17 prill të këtij viti, janë shpallur të pavlefshme nga Gjykata Administrative e Shkallës së Parë. Që prej datës 15 tetor kur dhe u mor vendimi nga gjykata, është vënë në pikëpyetje pozicioni i Fatmir Brahimaj, kreut aktual të Urdhrit.
transparent

pri212016

Drejtuesit e rinj në Universitetin e Mjekësisë

Ndonëse ende nuk janë shpallur zyrtarisht, por fituesit në garën për postet drejtuese në Universitetin e Mjekësisë tanimë dihen. Rezultatet e votimit kanë konkluduar si fitues për postin e rektorit të këtij universiteti Prof.Dr. Arben Gjata, ish-rektori i komanduar gjatë mandatit të kaluar.
transparent

qer272016

UM vendos kuotat dhe tarifat e reja të pranimit të studentëve. Njihuni me to

Senati akademik i Universitetit të Mjekësisë i ka dërguar për aprovim Ministrisë së Arsimit vendimin me kuotat dhe tarifat e reja për studentët që do të fillojnë studimet për herë të parë në fakultetet e tij. Me miratimin e ligjit të ri për arsimin e lartë është hera e parë që universitetet e caktoj
transparent

kor182017

Rektori Gjata: Ndryshojnë koeficientët për lëndët me zgjedhje në UMT

Të enjten nisin aplikimet për ata që duan të ndjekin shkollat e larta. Rektori i Universitetit të Mjekësisë, Prof.Dr. Arben Gjata thotë për Doktor33.al se kriteret e pranimit të maturantëve këtë vit janë të njëjta me ato të një viti më parë, por kanë bërë një diferencim të vlerësimit me pikë të lën
transparent

qer292018

Tërhiqet Ministra e Arsimit: Nuk do t'u mbahet paga infermierëve!

Çështja e mosnjohjes së masterit të 4000 infermierëve që kanë mbaruar studimet në periudhën 2002-2006 duket se do të marrë zgjidhje në favor të infermierëve. Ministria e Arsimit, nëpërmjet një deklarate, ka njoftuar se është...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC