FAKULTETI I FARMACISE

gus122014

Reduktohet ndjeshëm numri i pranimeve në UMT, Farmacia vetëm 90 studentë

Pak ditë më parë, Ministria e Arsimit dhe Sporteve deklaroi kuotat e pranimeve në universitetet shtetërore të Shqipërisë.
transparent

gus252015

Më 12 tetor studentët e mjekësisë iu drejtohen auditorëve për vitin e ri akademik

Universiteti i Mjekësisë ka publikuar në faqen e tij zyrtare datat për fillimin dhe mbarimin e vitit akademik 2015-2016. Për të gjitha institucionet e arsimit të lartë, viti i ri akademik do të fillojë më datë 12 tetor 2015 dhe do të përfundojë më 30 shtator 2016.
transparent

kor192016

Universiteti i Mjekësisë më i kërkuari. Rektori Gjata: Vetëm maturantët me mesatare mbi 8.5

Maturantët që duan të ndjekin studimet e larta në Universitetin e Mjekësisë, duhet të kenë një mesatare mbi 8.5 .Në bazë të ligjit të ri të arsimit të lartë kriteret janë vendosur nga vetë fakultetet e këtij Universiteti. Duke folur për Farmacist33.al, rektori i Universitetit të Mjekësisë, prof.Dr
transparent

shk92018

Universiteti i Mjekësisë. Dalin kriteret e pranimit të studentëve të rinj

Universiteti i Mjekësisë ka shpallur i pari kriteret e pranimit të studentëve të rinj për vitin akademik 2018-2019. Jo kushdo mund t’i ndjekë studimet në këtë universitet i cili u akreditua së fundmi. Në këtë universitet dhe veçanërisht, për
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC