ushqime të përpunuara

dhj12022

Obeziteti. Konsumimi i ushqimeve të përpunuara dhe të rafinuara rrit rrezikun

Konfirmimi se ushqimet e përpunuara dhe ato të rafinuara janë shkaku kryesor i rritjes së obezitetit në botën perëndimore vjen nga një studim mbi zakonet e të ngrënit...
transparent

sht192023

Një dietë e shëndetshme duhet të përfshijë edhe peshkun dhe produktet e qumështit

Një studim i botuar në “European Heart Journal” ka zbuluar se konsumimi në sasi të pamjaftueshme i gjashtë ushqimeve kryesore, domethënë frutave, perimeve, bishtajoreve...
transparent

sht282023

Dieta e pasur me fruta dhe perime redukton rrezikun për abort

Ndjekja e një diete të pasur me fruta, perime, ushqime deti, produkte qumështi, vezë dhe drithëra zvogëlon rrezikun për abort te gratë shtatzëna. Sipas përfundimeve të një studimi...
transparent

pri52024

Neofobia ushqimore te fëmijët. Dieta mesdhetare, në rrezik

Zhvillimi i një raporti të mirë me ushqimin varet edhe nga edukimi dhe prezantimi në kohë me një shumëllojshmërie ushqimesh. Te fëmijët, zhvillimi i një shijeje të caktuar dhe...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC