ëmbëlsues artificial

tet52022

Studimi shqyrton lidhjen mes ëmbëlsuesve artificialë dhe sëmundjeve kardiovaskulare. Ja, çfarë ndikon te rrezikshmëria

Sipas një studimi të botuar në British Medical Journal, marrja e ëmbëlsuesve artificialë nga të gjitha burimet ushqimore lidhet me një rrezik të shtuar për sëmundje...
transparent

maj162023

Ëmbëlsuesit. OBSH: Nuk rekomandohen për rënien në peshë. Udhëzimet e reja

Më mirë të përdorni produkte pa sheqer ose produkte me sheqer natyral (fruta) në vend të ëmbëlsuesve pa sheqer (NSS) për të rënë në peshë. Përdorimi i zgjatur i NSS-ve...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC