foshnja premature

sht152022

Fortifikimi i qumështit të foshnjave dhe ndikimi në mikrobiotë. Dallimi mes qumështit human dhe atij shtazor

“Përmbajtja ushqyese e qumështit të nënës është adekuate për foshnjat, por e pamjaftueshme për foshnjat premature, veçanërisht në përmbajtjen e kripërave minerale dhe...
transparent

shk292024

Medikamentet opioide të përshkruara gjatë shtatzënisë shtojnë rrezikun për lindje të parakohshme

Një studim i gjerë kontroll rasti i publikuar në JAMA Network Open evidenton një lidhje ndërmjet ekspozimit ndaj opioideve gjatë shtatzënisë dhe shtimit të rrezikut...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC