barna biologjike

kor62022

Dermatiti atopik dhe sëmundjet e lëkurës. Shpresa të reja për trajtim me barna biologjike

Sëmundjet alergjike të lëkurës, kryesisht dermatiti atopik, kanë shpresa të reja për trajtim falë barnave biologjike. Konfirmimi vjen nga Kongresi Kombëtar i 96-të...
transparent

maj302023

Artriti reumatoid. Biosimilarët, rezultate të krahasueshme me barnat origjinale

Sipas një rishikimi të literaturës dhe një metaanalize të publikuar në “JAMA Network Open”, biosimilarët e adalimumabit, infliximabit dhe etanerceptit kanë treguar se...
transparent

kor182023

Barnat biologjike në shtatzëni. Te gratë me psoriazë nuk i shtojnë komplikimet

Ekspozimi ndaj barnave biologjike para konceptimit ose gjatë shtatzënisë nuk e rrit rrezikun për abort ose keqformime kongjenitale te gratë me psoriazë, tregon një...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC