long-Covid

shk192021

Sindroma “long Covid” dhe efektet e dietës në inflamacion

Covid-19 dhe përgjigjja inflamatore e organizmit janë të lidhura. Dieta luan një rol thelbësor në parandalimin e infeksionit, në rëndesën e simptomave dhe gjithashtu, në periudhën post sëmundje. Që nga fillimi i pandemisë...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC