amazon

nën182020

Amazon nis shërbimin e farmacisë në internet

Kompania Amazon ka nisur shërbimin e farmacisë në internet, që do t’u japë mundësi klientëve të blejnë barna të përshkruara nga mjeku. Anëtarët e Amazon Prime përfitojnë shpërndarje dyditore falas, si dhe zbritje deri në 80%...
transparent

jan272023

Amazon Pharmacy lançon shërbimin e ri: barnat gjenerike në shtëpi, për 5 dollarë në muaj

Në Amazon mund të abonohesh për të marrë produkte të të gjitha llojeve në shtëpi, sende ushqimore dhe për të parë filma. Tani, mund të abonohesh edhe për të marrë barna...
transparent

shk232023

Amazon blen One Medical me 3.9 miliardë dollarë

Amazon ka mbyllur blerjen prej 3.9 miliardë dollarësh të kompanisë së kujdesit parësor One Medical. Komisioni Federal i Tregtisë, autoriteti federal që mbikëqyr...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC