Farmaci

jan272023

Amazon Pharmacy lançon shërbimin e ri: barnat gjenerike në shtëpi, për 5 dollarë në muaj

Në Amazon mund të abonohesh për të marrë produkte të të gjitha llojeve në shtëpi, sende ushqimore dhe për të parë filma. Tani, mund të abonohesh edhe për të marrë barna me recetë në shtëpi. Është shërbimi RxPass i rezervuar për përdoruesit e Amazon Prime: për vetëm pesë dollarë në muaj (për momentin është i rezervuar vetëm për Shtetet e Bashkuara) mund të porositen mbi 50 barna gjenerike të përshkruara zakonisht që trajtojnë më shumë se 80 patologji, duke përfshirë hipertensionin, refluksin dhe depresionin, me dërgesë falas.

Hapat e Amazon në kujdesin shëndetësor

Amazon hedh një tjetër hap në sektorin e shëndetësisë, pas investimeve të muajve të fundit, duke fituar një pjesë tregu në sektorin e ofrimit të barnave. Në farmacinë e Amazon, klientët Prime mund të blejnë edhe barna me zbritje deri në 80% për ato gjenerike dhe deri në 40% për ato të markës.

Dorëzimi i abonimit

"Me 5 dollarë në muaj, ju e dini se sa do të paguani për medikamentet tuaja. Në shumicën e vendeve, një moka ose një filxhan kafe kushtojnë më shumë. Kjo është lista fillestare dhe ne jemi të entuziastë për mbulimin që ofron", tha John Love, nënkryetar i Amazon Pharmacy, në një intervistë me Fierce Biotech.

"Përvoja e farmacisë nuk është risi, prej dekadash tashmë. Në shumë raste, klientët i zbulojnë çmimet e barnave kur i blejnë ato. Është përgjegjësi t'i ndihmosh ata të vendosin një buxhet dhe t'i udhëheqësh në blerje. Ne mendojmë se Amazon mund të ndihmojë vërtet në përmirësim, duke sjellë çmim të ulët, përballueshmëri dhe lehtësi për nevojat mjekësore të njerëzve. Ne mendojmë se mund të jetë jashtëzakonisht i vlefshëm për amerikanët që kanë një sëmundje kronike, ose ata që marrin dy deri në tre barna. Me këtë ofertë specifike, të gjitha barnat e pranueshme kanë një tarifë të vetme prej 5 dollarë dhe u dërgohen pacientëve në derën e shtëpisë", tha Love.

 

Burimi:
Aboutpharma


Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC