çrregullimet e shijes dhe nuhatjes

maj62020

Çrregullimet e shijes dhe nuhatjes, më të zakonshme në Covid-19 se në sëmundjet e tjera respiratore

Sipas një studimi të botuar në “European Journal of Neurology”, çrregullimet e shijes dhe nuhatjes janë dukshëm më të shpeshta te pacientët Covid-19 sesa te pacientët...
transparent

maj222020

Simptomat Covid-19. Në studim, integrimi i vitaminës D dhe humbja e nuhatjes dhe shijes

Ruajtja e niveleve normale plazmatike të vitaminës D jo vetëm që mund të luajë një rol në uljen e rrezikut të infeksioneve akute të traktit respirator, por mund të jetë e rëndësishme për trajtimin e dy simptomave tipike...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC