![transparent](http://www.farmacist33.al/t.gif)
![transparent](http://www.farmacist33.al/t.gif)
shk202018
Sa e shtojnë rrezikun për kancer, ushqimet shumë të përpunuara?
Ekziston një lidhje mes konsumimit të ushqimeve shumë të përpunuara dhe zhvillimit të kancerit. Kjo nuk është më një hipotezë, por rezultat i një studimi të publikuar në British Medical Journal. «Janë të nevojshme thellime të tjera në këtë çështje, pasi...
![transparent](http://www.farmacist33.al/t.gif)
![transparent](http://www.farmacist33.al/t.gif)
![transparent](http://www.farmacist33.al/t.gif)
![transparent](http://www.farmacist33.al/t.gif)
kor182018
Rënia konjitive mund të frenohet me trajtim ushqimor
Një trajtim ushqimor specifik, i ndjekur për të paktën 2 vjet, që nis menjëherë pas konfirmimit diagnostikues të rënies konjitive të lehtë, mund të ndihmojë në mënyrë konkrete në ruajtjen e indeve të trurit, duke stabilizuar...
![transparent](http://www.farmacist33.al/t.gif)
kor232018
Molusqet: Si t’i njohësh dhe t’i konsumosh pa rrezikuar
Midhjet janë molusqet dy guaskore më të konsumuara. Bëhet fjalë për ushqime të cilat përfliten shpesh për rreziqet e mundshme të lidhura me aspektet higjienike të produktit. E megjithatë, duhet rikujtuar se ato...
![transparent](http://www.farmacist33.al/t.gif)
![transparent](http://www.farmacist33.al/t.gif)