Viagra

gus252015

Pilula blu dhe melanoma: një studim mohon raportin shkak-efekt

Burrat që marrin barna për të reduktuar problemet e disfunksionit erektil nuk duhet të shqetësohen për rritjen e riskut të melanomës. Faktin e pohon Stacy Loeb në faqet e revistës “Jama”, urologe në qendrën mjekësore “NYU Langone” në Nju Jork, e bindur se stili i jetës dhe ekspozimi i në diell kanë
transparent

dhj222015

“Viagra femërore” dhe raporti përfitim/risk. Në Evropë u refuzua

Gjatë këtij viti është folur shumë për një bar të ri të aprovuar prej disa muajsh në Shtetet e Bashkuara, i cili favorizon përtëritjen e dëshirës seksuale të humbur te gratë. Është flibanserin por nga shumë është pagëzuar si “viagra femërore” edhe pse me viagrën nuk ka asgjë të përbashkët në realite
transparent

mar252016

Një metanalizë “ngel në klasë” tabletën e dëshirës femërore

Një studim i publikuar në “Jama Internal Medicine” ka ngelur në klasë flibanserinën, e njohur ndryshe si viagra rozë. “Trajtimi me flibanserin, - shkruan drejtuesi i studimit, Loes Jaspers nga 'Erasmus University Medical Center në Roterdam,
transparent

dhj192017

Sildenafili, vijnë barnat e reja gjenerike, me gjysmën e çmimit

Nga e hëna e kaluar, janë vënë në dispozicion dy variante barnash gjenerikë të sildenafilit, me qëllim trajtimin për disfunksionin erektil. Varianti i parë është prodhuar nga Teva Pharmaceuticals, ndërsa i dyti nga Greenstone, degë e Pfizerit, e cila prodhon edhe barin e markë
transparent

kor312018

Disfunksioni erektil, të rejat terapeutike hi-tech: valë elektrike, çamçakëzë dhe xhel

Kurat e së ardhmes për disfunksionin erektil? Valë elektrike, çamçakëzë dhe xhel. Bëhet fjalë për kura të reja hi-tech, karakteristikë e të cilave është se janë më pak të falsifikueshme, por gjithsesi, efikase në...
transparent

dhj212018

Sildenafili mund të ndihmojë për fibrozën pulmonare idiopatike

Te pacientët me fibrozë pulmonare idiopatike dhe difuzion alveolo-kapilar të monoksidit të karbonit (DLCO) të barabartë me 35% ose më pak sesa vlera e parashikuar, trajtimi i bashkuar me sildenafil (principi aktiv i viagrës)...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC