Dieta 5:2

dhj32014

Dieta 5:2 redukton riskun e zhvillimit të kancerit në gji

Michelle Harvie, dietologe britanike, njëkohësisht drejtuese e shoqatës ‘’Genesis breast cancer prevention’’, u nis nga studimet e saj për të zhvilluar një regjim ushqimor të ndërtuar në dy ditë të njëpasnjëshme me ushqim hipokalorik dhe 5 ditë të tjera me një dietë e shëndetshme mesdhetare
transparent

maj252023

Cilësia e ushqimit ul vdekshmërinë në moshë të mesme dhe te të moshuarit

Rezultatet e një studimi të botuar në “Journal of Internal Medicine” dhe të koordinuar nga Tao Huang nga Shkolla e Shëndetit Publik në Universitetin e Pekinit, nënvizojnë...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC