URDHRI I FARMACISTËVE

dhj92014

Urdhri Rajonal i Farmacistëve: Transparenca e fondeve bëhet vetëm në Urdhrin Kombëtar të Farmacistëve

Gjatë një interviste me presidenten e Urdhrit të Farmacistëve znj. Diana Toma dhënë për Farmacist33.al nuk u deklarua fondi që grumbullohet në një vit nga kontributet e farmacistëve për anëtarësinë e tyre.
transparent

shk62015

Debate të ashpra në Urdhrin e Farmacistëve për buxhetin e vitit 2015

Diskutimi i Projekt-buxhetit për vitin 2015 ka ndezur një konflikt ndërmjet Urdhrit të Farmacistëve dhe Këshillit Rajonal të Tiranës.
transparent

shk132015

Farmacistët kërkojnë transparencë për buxhetin e Urdhrit të Farmacistëve 

Pas miratimit të buxhetit të Urdhrit të Farmacistëve, ku për vitin 2015 janë në dispozicion 39.110.353 lekë, farmacistët kërkojnë të bëhet me dije se si përdoret ky buxhet
transparent

shk242015

Projekt-buxheti i vitit 2015. Më e shumta shkon për paga dhe honorare të punonjësve të Urdhrit

Farmacist33.al ka siguruar një kopje të projekt-buxhetit të detajuar në zëra te fondit prej 39.110.353 lekësh që grumbullohen nga kuotat vjetore që derdhin farmacistët, tarifat e regjistrimit, për t’u licencuar pranë Urdhrit të Farmacistëve.
transparent

qer62015

Vendimet e fundit të Këshillit Kombëtar të UFSH-së dhe ricertifikimi i ndihmës/farmacistëve

Në faqen zyrtare të Urdhrit të Farmacistëve njoftohen të gjithë ndihmës/farmacistët që të dorëzojnë dokumentacionin për ricertifikim në mënyrë që të marrin lejen e ushtrimit të profesionit me vlefshmëri deri më 31 dhjetor 2015. Dokumentacioni, i cili duhet të dorëzohet brenda këtyre 10 ditëve pranë
transparent

nën62015

Drejtuesit teknik të farmacive fitojnë gjyqin ndaj Urdhrit të Farmacistëve

Gjykata Administrative e Apelit ka dhënë sot vendimin përfundimtar duke e shpallur të pavlefshëm nenin 19 të statutit të ndryshuar me vendimin e Këshillit Kombëtar të Farmacistëve, në datën 29.5.2015 Sipas këtij neni të shtuar në statutin e UFSH-së
transparent

dhj42015

FSDKSH shtyn afatin e kontratës me farmacitë deri në mars 2016. Kontratat e reja do të kenë të njëjtin afat si lista e barnave të rimbursueshme

Në datën 2 dhjetor gjatë një takimi me grupet e interesit, shoqatën e farmacistëve dhe përfaqësuesve të UFSH, Këshilli Administrativ i FSDKSH ka vendosur shtyrjen e afatit të kontratës me farmacitë që tregtojnë barna të rimbursueshme. Kjo pasi kontratat e reja tanimë do të lidhen ndërmjet Fondit dhe
transparent

dhj52015

Asambleja e Profesioneve të Lira: Do të përdorim çdo mjet ligjor për rrëzimin e projektligjit për sigurimet shoqërore

Ndryshimet lidhur me kontributet që duhet të paguajnë profesionistët e lirë, të parashikuara në projektligjin "Për Buxhetin e Vitit 2016" ishin epiqendra e mbledhjes së organizuar nga Asambleja e Profesioneve të Lira në ambientet e Hotel Tiranës. Përfaqësues nga Shoqata Dentare Shqiptare, Urdhri i S
transparent

jan202016

UFSH sërish në gjyq

Presidentja e UFSH-së ka hedhur përsëri në gjyq revistën Farmacist33 për shpifje dhe fyerje. Pasi u pushua nga gjykatësi padia e parë, sepse UFSH nuk u paraqit në seancën e radhës, UFSH ka paditur përsëri revistën Farmacist33 duke vënë dorë përsëri në paratë e farmacistëve. Është e qartë se avokatja
transparent

dhj122017

Një konflikt i panevojshëm

Të nderuar kolegë! Po ju drejtohem në lidhje me një shkresë të hartuar nga Ministria e Shëndetësisë në gusht të këtij viti (date 04.08.2017,nr.3329/1), drejtuar Urdhrit të Farmacistëve të Shqipërisë, pas kërkesës së qëllimshme nga ana e këtij të fundit. Kjo përgjigje, e cila ka përmbajtje të kundër
transparenttransparent
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC