MELATONINA

sht272014

Melatonina nuk redukton delirin pas një ndërhyrje kirurgjikale

Sipas një studimi të publikuar në CMAJ (Canadian Medical Association Journal), suplementet e melatoninës nuk kanë rezultuar efektive në reduktimin e delirit tek të moshuarit ...
transparent

pri262018

Melatonina. Si të përgatitet në mënyrë galenike si qetësues dhe si bar kundër alopecisë?

Nuk është ende shumë e qartë se cili është mekanizmi i saktë i veprimit të melatoninës që merret në rrugë orale, pasi ajo duket e paaftë për të kapërcyer barrierën hemato-encefalike dhe për të luajtur rolin që luan në nivel cerebral...
transparent

shk222021

Kremi galenik me melatoninë, për mbrojtjen e lëkurës nga dielli

Melatonina është e njohur për përdorimin e saj kundër çrregullimit jet-lag (çregullim i përkohshëm i gjumit, pas udhëtimit me avion në zona të ndryshme kohore) dhe për të rregulluar gjumin, por studimet e fundit sugjerojnë edhe...
transparent

jan182023

Melatonina. Dobitë për gjumin dhe ndikimi në shëndet

Pandemia ka shkaktuar një ndryshim të thellë në stilin e jetesës së popullatës dhe ka rritur përdorimin e integrimit të molekulave me një veprim specifik siç është melatonina...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC