NIFEDIPIN

sht162014

Tërheqje nga tregu i barit NIFEDIPIN

Tërheqje nga tregu e serisë DY5223 me datë skadence 30.09.2018 të barit NIFEDIPIN 20 RET-1A PHARMA, të Mbajtesit të Autorizimit për Tregtim 1A PHARMA GMBH - GJERMANI
transparent

tet62022

Preklampsia. Nifedipina gjatë lindjes, e dobishme për nënën dhe fëmijën

Sipas një studimi të publikuar në Hypertension, gratë shtatzëna me preklampsi të rëndë mund të trajtohen me nifedipinë me çlirim të zgjatur për të ulur presionin e...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC