farmacist33

gus262014

Shkarkoni dy kapitujt e rinj të Rugarli “Medicina Interna Sistematica”

Çdo muaj në download center të farmacist33.al do të mund të gjeni kapitujt më të rëndësishëm të librit Rugarli “Medicina Interna Sistematica”.
transparent

tet212014

Sistemi Shëndetësor në Shqipëri dhe teknologjitë e reja

Sistemi Shëndetësor në Shqipëri po përjeton momente transformimesh të mëdha, sikurse pothuajse në të gjithë botën. Instrumente të reja formimi dhe komunikimi po modifikojnë jo vetëm modalitetet e përditësimit të profesionistëve të shëndetësisë...
transparent

tet302014

Sot konferenca: SISTEMI SHËNDETËSOR NË SHQIPËRI DHE TEKNOLOGJITË E REJA

Sistemi Shëndetësor në Shqipëri po përjeton momente transformimesh të mëdha, sikurse pothuajse në të gjithë botën. Instrumente të reja formimi dhe komunikimi po modifikojnë jo vetëm modalitetet e përditësimit....
transparent

nën252014

Liberalizimi i tregut farmaceutik

Farmacitë në vendin tonë i gjen si butikë nëpër lagje. Çdokush që certifikohet nga Urdhri i Farmacistëve mund të paraqitet në QKL për licencë e me pas të hapë një farmaci. Prej pak vitesh nuk ekziston asnjë kriter...
transparent

dhj162014

Ulje drastike e çmimeve të barnave për vitin 2015

Tregu farmaceutik pritet të pësojë një tjetër rënie drastike të çmimeve të barnave gjatë vitit 2015, i cili më pas do të reflektohet si në marzhin e tregtimit dhe në atë të fitimit. Përveç konkurrencës që i bëhet nëpërmjet lejimit të importit paralel të barnave pjesëmarrëse në tender spitalorë,
transparent

dhj192014

Çmimet e barnave, kompanitë farmaceutike letër ankese. Ministria: Jemi duke negociuar

Ulja e çmimeve të barnave për vitin 2015 ka shqetësuar një pjesë të mirë te kompanive të mëdha të cilat tregtojnë barna në vendin tonë. Sipas tyre, ulja e çmimit të barnave është një veprim i menduar jo mirë nga ana e Ministrisë.
transparent

dhj232014

Farmacistët: Urdhri i Farmacistëve vjel vetëm para nga ne, por nuk na mbron për asgjë

Farmacistët shprehen të pakënaqur se si funksionon Urdhri i Farmacistëve në vend. Ata shprehin rezerva në lidhje me përdorimin e fondeve që grumbullohen nga kontributet vjetore që derdhin drejtuesit teknikë të farmacive dhe farmacistët e thjeshtë
transparent

jan132015

Edukimi në vazhdim, lista e plotë e farmacistëve që kanë plotësuar kreditet

Farmacist33.al publikon emrat e farmacistëve të cilët kanë përmbushur detyrimet për programin e ricertifikimit pas rifreskimit të muajit nëntor, që Qendra e Edukimit në Vazhdim i ka bërë listës. Të gjithë ata që e shohin emrin në listë nuk do të penalizohen...
transparent

shk62015

Debate të ashpra në Urdhrin e Farmacistëve për buxhetin e vitit 2015

Diskutimi i Projekt-buxhetit për vitin 2015 ka ndezur një konflikt ndërmjet Urdhrit të Farmacistëve dhe Këshillit Rajonal të Tiranës.
transparent

mar212015

Dita Botërore e Sindromës Down: Integrimi social në fokus

Zgjedhja e datës 21/3 nuk është rastësi: Sindroma Down e njohur edhe si Trisomia 21 karakterizohet nga prania e një kromozomi më shumë, tre (marsi muaji i tretë i vitit) në vend të dy kromozomeve...
transparenttransparent
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC