Farmaci

tet212014

Sistemi Shëndetësor në Shqipëri dhe teknologjitë e reja

LIFE Sh.p.k
Ju fton në konferencën:
SISTEMI SHËNDETËSOR NË SHQIPËRI
DHE TEKNOLOGJITË E REJA:
revolucion në përditësim dhe komunikim

E Enjte, 30 Tetor 2014
ora 11:00, Hotel Sheraton, Tiranë

Sistemi Shëndetësor në Shqipëri po përjeton momente transformimesh të mëdha, sikurse pothuajse në të gjithë botën. Instrumente të reja formimi dhe komunikimi po modifikojnë jo vetëm modalitetet e përditësimit të profesionistëve të shëndetësisë, por edhe marrëdhënien e tyre me pacientët. Interneti dhe rrjetet sociale janë instrumente me të cilat gjithnjë e më shumë mjekët dhe farmacistët kërkojnë inormacion dhe komunikojnë. E gjithë kjo rimodelon thellësisht përqasjen me diagnozën dhe mjekimin.
Si ndryshojnë profesionet mjekësore me revolucionin dixhital? Cilët janë risqet dhe avantazhet e këtij ndryshimi? Cilat metoda dhe strategji janë të domosdoshme për t'u përshtatur në këtë evolucion?
LIFE është e nderuar të prezantojë rezultatet e dy kërkimeve të kryera me mjekë dhe farmacistë shqiptarë të cilët kanë dhënë kontributin e tyre në një ballafaqim ndërmjet ekspertëve.

Eventi është në proces akreditimi.

Për prenotime:
 0696053528
d.gjuzi@life.com.al


Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC