Shëndetësi

gus262014

Shkarkoni dy kapitujt e rinj të Rugarli "Medicina Interna Sistematica"

Ashtu sikurse ju kishim lajmëruar më parë, çdo muaj në download center të farmacist33.al do të mund të gjeni kapitujt më të rëndësishëm të librit Rugarli "Medicina Interna Sistematica". Ju keni mundësinë ti shkarkoni krejtësisht falas duke klikuar në download center. Për këtë muaj kemi rezervuar dy kapituj që i përkasin fushës së kardiologjisë, pikërisht Aritmitë dhe Dekompensimi Kardiak.

CAP.11 ARITMIE 
CAP.12 SCOMPENSO CARDIACO

Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC