stanole

sht122023

Sterolet dhe stanolet bimore, efektive në reduktimin e kolesterolit të lartë

Sterolet dhe stanolet bimore janë një grup substancash të pranishme në formë natyrale në sasi të vogla në disa ushqime bimore si vajrat dhe arrat, ndonëse burimi më i...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC