Bllokuesit e kanalit të kalciumit

sht122023

Bllokuesit e kanaleve të kalciumit mund të nxisin zhvillimin e glaukomës

Sipas një studimi të botuar në “JAMA Ophthalmology”, ekziston një lidhje e pafavorshme midis përdorimit të bllokuesve të kanaleve të kalciumit dhe glaukomës, çka do...
transparent

jan152024

Risitë terapeutike në distrofinë muskulore

Një studim i publikuar në Journal of Clinical Investigation, raportoi se disa barna antagoniste të kalciumit, të përdorura gjerësisht për trajtimin e sëmundjeve të zemrës, po treg...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC