jamballi

maj222023

Jamballi, një fitokompleks për përdorim dermatologjik dhe kozmetik

Glycirrhiza glabra, i njohur gjerësisht si jamballi, është një bimë medicinale e përdorur që nga kohërat e lashta në fushën e ushqimit, atë farmakologjike, madje edhe në atë...
transparent

sht42023

Hipertensioni dhe rreziqet nga konsumimi i jamballit

Konsumimi i shpeshtë dhe në sasi të papërshtatshme i jamballit dhe produkteve që derivojnë prej tij, nga ëmbëlsirat te suplementet, mund të rrisë rrezikun për intoksikim me...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC