varfarina

maj112023

Antikoagulantët oralë reduktojnë komplikimet te diabetikët me fibrilacion atrial

Një studim i botuar në “Annals of Internal Medicine”, tregon se përdorimi i antikoagulantëve oralë jo antagonistë të vitaminës K (NOAC) te pacientët me fibrilacion atrial dhe...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC