psikedelike

maj52023

Depresioni dhe varësitë. Zbulohen dy barna të bazuara në një substancë natyrale psikedelike

Dy medikamente të zhvilluara së fundi, të modeluara me ibogainë, një substancë e nxjerrë nga një bimë tradicionale psikedelike e kultivuar në Afrikë, në doza shumë të ulëta...
transparent

maj102024

Shëndeti mendor. Mikrodozimi me substanca psikoaktive, efektet dhe implikimet klinike

Vitet e fundit, mikrodozimi ka marrë akoma më shumë vëmendje në tablonë e kërkimeve psikologjike dhe psikiatrike. Kjo praktikë, e cila nënkupton marrjen e...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC