ushqime të pashëndetshme

dhj212022

Dieta e shëndetshme me bazë bimore redukton rrezikun për kancer kolorektal

Një dietë e pasur me ushqime të shëndetshme me bazë bimore dhe me pak ushqime të pashëndetshme me bazë bimore redukton rrezikun për zhvillimin e kancerit...
transparent

qer232023

Stresi favorizon konsumimin e ushqimeve të pashëndetshme. Ja, si

Stresi kronik shkakton ndryshime crebrale afatgjata, të cilat reduktojnë ndjesinë e ngopjes dhe shtojnë dëshirën për të konsumuar ushqime të pashëndetshme, kryesisht ëmbëlsira...
transparent

sht282023

Dieta e pasur me fruta dhe perime redukton rrezikun për abort

Ndjekja e një diete të pasur me fruta, perime, ushqime deti, produkte qumështi, vezë dhe drithëra zvogëlon rrezikun për abort te gratë shtatzëna. Sipas përfundimeve të një studimi...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC