zhvillim neurologjik

tet252022

Ekzema atopike mund të rëndojë çrregullimet e spektrit autik

Një studim i botuar në Translational Psychiatry, me autore kryesore Cathy Jameson nga Universiteti i Sidneit, ka arritur në përfundimin se atopia, dhe në veçanti ekzema atopike...
transparent

sht72023

Mungesa e fibrave në shtatzëni shkakton çrregullime neurozhvillimore te fëmijët

Mungesa e fibrave dietike në shtatzëni mund të rrisë rrezikun për zhvillim të vonuar neurologjik te foshnjat, sipas një studimi të botuar në “Frontiers in Nutrition” nga Kunio...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC