Multimorbiditeti

tet212022

Njerëzit që flenë më pak se pesë orë në natë janë më të rrezikuar për sëmundje kronike

Te njerëzit e moshës 50-70 vjeç, fjetja më pak se 5 orë në natë rrit rrezikun për zhvillimin e të paktën dy sëmundjeve kronike, sipas një studimi të botuar në PLOS Medicine...
transparent

dhj152022

Ndotja atmosferike rrit rrezikun për multimorbiditet

Ndotja atmosferike e shkaktuar nga trafiku rrit rrezikun për zhvillimin e sëmundjeve fizike dhe mendore në terma afatgjatë, sipas një studimi të botuar në Frontiers in Public...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC