prostasina

sht282022

Prostasina në gjak, një shënjues për zhvillimin e diabetit dhe vdekshmërisë nga kanceri

Sipas një studimi të publikuar në Diabetologia, njerëzit me nivele të larta të prostasinës në gjak mund të jenë më të rrezikuar për të zhvilluar diabet. Për më tepër, duket se ata...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC