aminoacid

kor282022

Lidhja ndërmjet depresionit dhe mungesës së serotoninës

Sipas një rishikimi të literaturës të botuar në Molecular Psychiatry, nuk ka asnjë provë të qartë se nivelet e serotoninës ose aktiviteti i këtij neurotransmetuesi...
transparent

dhj122022

Suplementet ushqimore dhe rënia e flokëve. Të rejat nga literatura shkencore

Suplementet ushqimore mund të luajnë një rol të rëndësishëm për trajtimin e rënies së flokëve. Në këtë përfundim ka arritur një studim i publikuar së fundmi në...
transparent

pri242023

Veshtulla. Vetitë antiinflamatore në trajtimin kundër kancerit

Viscum album L. është lloji më i zakonshëm i gjinisë së veshtullës (rreth 450 lloje në total) dhe është kryesisht e pranishme në Europë dhe Azi. Është një kaçubë drunore...
transparent

gus222023

Rezistenca ndaj antibiotikëve. Veprimi antimikrobik i lulëkuqes

Në dekadat e fundit, rezistenca ndaj antibiotikëve është vlerësuar si një nga rreziqet më serioze për shëndetin e njeriut dhe OBSH-ja e ka renditur atë si kërcënimin e...
transparent

sht262023

Taurina. Të dhëna të reja mbi efektin kundër plakjes

Sipas një studimi të publikuar qershorin e kaluar në revistën “Science”, plotësimi i taurinës mund të ngadalësojë plakjen. Dihet se përqendrimi i taurinës në gjak zvogëlohet me...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC