taurina

maj172022

Pijet energjike. Të mbahet nën vëzhgim konsumi dhe të mos tejkalohen dozat

Pijet energjike, të promovuara si përforcuese të energjisë fizike dhe mendore, konsumohen gjerësisht, veçanërisht nga të rinjtë. Në Shtetet e Bashkuara, ato janë të preferuarat e të rinjve nga mosha 18 deri në 34 vjeç...
transparent

tet42022

Integratorët dhe efekti antimoshë i taurinës. Redukton stresin oksidativ

Plakja është një proces fiziologjik i pakthyeshëm i shoqëruar me ndryshime funksionale dhe strukturore në nivelin e qelizave, indeve dhe organeve. Supozohet se çrregullimet...
transparent

sht262023

Taurina. Të dhëna të reja mbi efektin kundër plakjes

Sipas një studimi të publikuar qershorin e kaluar në revistën “Science”, plotësimi i taurinës mund të ngadalësojë plakjen. Dihet se përqendrimi i taurinës në gjak zvogëlohet me...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC