mineral

nën262021

Komplekset multivitaminike ngadalësojnë plakjen cerebrale

Marrja ditore për tre vjet e një kompleksi multivitaminiko-mineral lidhet me një ngadalësim prej 60% të plakjes konjitive, veçanërisht te pacientët me sëmundje kardiovaskulare. Këto janë konkluzionet e studimit...
transparent

maj232022

Suplementet. Përdorimi i gabuar te fëmijët si zëvendësim i një diete të shëndetshme

Është vënë re se te fëmijët që shpesh refuzojnë ushqimet e shëndetshme dhe konsumojnë fruta dhe perime në sasi të reduktuara, duke marrë pak vitamina dhe fibra, përdoren suplemente, shpesh pa këshillën e një profesionisti...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC