diell

qer292021

Nxirja e lëkurës fillon në tryezë. Rachele Aspesi: Zgjidhni perime dhe fruta të kuqe, të verdha dhe portokalli

Nxirja e lëkurës është përgjigjja mbrojtëse e trupit ndaj stresit të ekspozimit në diell dhe manifestohet dukshëm përmes melaninës, prodhimi i së cilës mund të rritet falë konsumimit të ushqimeve që përmbajnë beta karoten...
transparent

kor292021

Çrregullimet nga inflamacionet: muskulare, artikulare dhe flluska. Barnat vetëmjekuese që nevojiten gjatë verës

Çrregullimet më të zakonshme janë inflamacioni muskular dhe artikular, veçanërisht te njerëzit mbi 45 vjeç, të cilët deklarojnë se kanë vuajtur prej tij në tre muajt e fundit, ndjekur nga inflamacioni oral, që janë më të përhapura...
transparent

dhj172021

Nivelet e vitaminës D në normë, për një shëndet të mirë të zemrës. Ja, cilat janë

Sipas një studimi të botuar në European Heart Journal, mungesa e vitaminës D mund të shtojë rrezikun e sëmundjeve kardiovaskulare. Në veçanti, studimi ofron një provë gjenetike për lidhjen midis kësaj vitamine...
transparent

maj42022

Dita Botërore Kundër Kancerit të Lëkurës. Dr. Eva Jorgaqi: Janë shtuar rastet me melanomë

Kanceri i lëkurës apo melanoma po përhapet shpejt vitet e fundit. Neglizhenca e treguar në kujdesin për lëkurën dhe mosmbrojtja nga rrezet e dëmshme të diellit me kremra me faktorë mbrojtës, janë shkaqet kryesore që kanë ndikuar...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC