refluksi

maj52021

Refluksi gastroezofageal. Përfitimet nga fiku i detit dhe nga ulliri

Sëmundja e refluksit gastroezofageal është një çrregullim që prek 40% të popullsisë së botës. Një studim ka vlerësuar efektin e dobishëm të një ekstrakti të fikut të detit dhe të ullirit, mbi këtë gjendje. Simptomat tipike të...
transparent

qer32021

Ndërrimi i stinës. Lodhja, ankthi, pagjumësia dhe çrregullimet intestinale. Këshillat e farmacistit

Me ndërrimin e stinës shumë njerëz shfaqin simptoma të tilla, si: lodhja, pafuqia, nervozizmi, ankthi dhe pagjumësia, por edhe intestini iu nënshtrohet efekteve që kanë...
transparent

jan272023

Amazon Pharmacy lançon shërbimin e ri: barnat gjenerike në shtëpi, për 5 dollarë në muaj

Në Amazon mund të abonohesh për të marrë produkte të të gjitha llojeve në shtëpi, sende ushqimore dhe për të parë filma. Tani, mund të abonohesh edhe për të marrë barna...
transparent

mar52024

Çrregullimet gastrike. Dispepsia, më e përhapura

39% e të rriturve në Itali referojnë çrregullime gastrike, nga të cilat më e përhapura është dispepsia funksionale, që është edhe arsyeja më e shpeshtë pse individët i drejtohen...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC