perikardit

dhj242020

Perikarditi idiopatik i përsëritur. Bari i ri është në gjendje të pakësojë ndjeshëm rikthimet

Sipas një studimi të botuar në “New England Journal of Medicine”, te pacientët me perikardit idiopatik të përsëritur, inhibitori i Interleukinës 1, rilonacepti, shkaktoi një zgjidhje të shpejtë të episodeve të sëmundjes dhe një...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC