antiparazitar

pri102020

Coronavirusi. Antiparazitari efektiv in vitro, brenda 48 orëve. Ja, studimi

Ivermectina, një medikament i aprovuar për përdorim si antiparazitar dhe i disponueshëm në të gjithë botën, ka qenë në gjendje të vrasë Sars-Cov-2 në kulturat qelizore, brenda 48 orëve. Kjo është ajo që kanë deklaruar studiuesit...
transparent

mar242021

EMA, kundër përdorimit të ivermektinës për parandalimin apo trajtimin e COVID-19, jashtë studimeve

EMA ka shqyrtuar evidencat më të fundit në lidhje me përdorimin e ivermektinës për parandalimin dhe trajtimin e COVID-19 dhe ka dalë në përfundimin se të dhënat e disponueshme nuk e mbështesin përdorimin e saj në...
transparent

pri192021

Covid-19. Antiparazitari që mund të jetë i dobishëm për menaxhimin e pacientit

Rezultatet e një studimi të botuar në “Nature” sugjerojnë një mekanizëm të mundshëm për patogjenezën e Covid-19 dhe konkludojnë se niklosamidi, një antiparazitar i përdorur prej më shumë se 50 vjetësh për të trajtuar...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC