Itali

mar192020

Alarm i AIFA-s: “Mungojnë barnat nëpër spitale”. Vdesin tre mjekë të tjerë në Itali. Shkon në 13, numri i përgjithshëm.

Masat e ngurta të marra nga qeveria për të luftuar emergjencën e coronavirusit, që nga bllokimi i shumë veprimtarive tregtare deri në mbylljen e shkollave...
transparent

kor302020

Mjekë italianë në ndihmë për situatën Covid-19 në Shqipëri

Italia duket se po i kthen nderin e pak kohëve më parë Shqipërisë, kur dy grupe infermierësh udhëtuan drejt shtetit fqinjë për t’i ndihmuar pikërisht në momentet më të vështira që përjetoi Italia përsa i përket pandemisë Covid-19...
transparent

shk232021

Barnat anti-Covid-19. Ja, si ka ndryshuar kërkesa para dhe gjatë pandemisë në Itali. Të dhënat që vijnë nga AIFA

Sipas një letre kërkimore të botuar në “Jama Network open”, nënshkruar nga Adriana Ammassari, në Agjencinë Italiane të Barnave (AIFA) në Romë, gjatë fazës fillestare të...
transparent

mar312021

Italia miraton vaksinimin anti-Covid në farmaci. Ministri italian i Shëndetësisë firmos protokollin

“Sapo kam nënshkruar protokollin me rajonet dhe farmacistët për të filluar në mënyrë të sigurt vaksinimin Covid në farmacitë e vendit tonë. Fushata e vaksinimit është çelësi i vërtetë për mbylljen e këtij sezoni të vështirë...
transparent

pri222022

9 ministra italianë në hetim për emergjencën Covid dhe karantinën. Kërkesa sensacionale e prokurorisë së Romës

E bujshme në Prokurorinë Publike të Romës: më 28 mars, hetuesit kanë futur në regjistrin e të dyshuarve ministrat ende në detyrë të qeverisë italiane, ashtu si dhe ish-titullarët...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC