sindikata

shk42020

Krijohet Sindikata e Infermierëve. Sabri Skënderi: Do të mbrojmë të drejtat e tyre

Tashmë, edhe infermierët, do të kenë sindikatën e tyre. Ajo do të marrë përsipër të mbrojë të drejtat e tyre, do t’i mbështetë ata gjatë përballjes me vështirësitë që sjell profesioni dhe do t’i përkrahë në zgjidhjen e...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC