çmimi i barnave

jan72020

Në SHBA, viti 2020, nis me rritje të çmimit të barnave. Mbizotërojnë antikoagulantët dhe...

Dhjetëvjeçar i ri dhe rritje e re e çmimeve nga disa prej ndërmarrjeve kryesore farmaceutike amerikane. Sipas mediave përtej oqeanit, kompanitë kryesore kanë ngritur...
transparent

maj52020

Ministria e Shëndetësisë publikon çmimet e barnave

Nëse ju ka ndodhur të kërkoni një informacion në faqen e ministrisë së Shëndetësisë së Kosovës, nuk mund të mos e keni vënë re transparencën që karakterizon informacionin e ofruar. Në portalin zyrtar të ministrisë, një profesionist...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC