të përziera

maj282019

Një bar i ri kundër të përzierave dhe të vjellave gjatë shtatzënisë

Sot është në dispozicion një trajtim i ri, i krijuar nga kombinimi i doxilamine succinate (10 mg) dhe hidroklorid piridoksine (vitaminë B6, 10 mg), i cili rekomandohet nga Kolegji Amerikan i Obstetërve dhe Gjinekologëve si një...
transparent

jan122022

Probiotikët në shtatzëni. Një ndihmë kundër të përzierave dhe të vjellave

Sipas një studimi të kryer nga studiues të Universitetit të Kalifornisë, përdorimi i probiotikëve përmirësoi disa simptoma që lidhen me shtatzëninë, si të vjellat, të përzierat dhe kapsllëku. “Ky hulumtim ofron informacione...
transparent

maj92023

Kanabisi medicinal lehtëson dhimbjet e kancerit dhe ul përdorimin e opioideve

Sipas një studimi të botuar në "BMJ Supportive & Palliative Care", kanabisi medicinal mund të lehtësojë në mënyrë të sigurt dhimbjet e shkaktuara nga kanceri dhe mund të...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC