hepatike

shk52019

Steatoza hepatike jo alkolike. Barnat e para vijnë brenda disa vjetësh

Pas disa vitesh ndoshta do të kemi në dispozicion një terapi farmakologjike që mund të ndalojë përparimin e steatozës hepatike jo alkolike (NASH), një gjendje shumë e përhapur, por ende pa një terapi efikase. Kjo është diskutuar...
transparent

mar202019

Kolangiokarcinoma intrahepatike, bari efikas në rastet e avancuara

Sipas rezultateve të një studimi të publikuar në “British Journal of Cancer”, inhibitori selektiv i FGFR, derazantinib, ka shfaqur një aktivitet antitumoral inkurajues dhe profil sigurie të menaxhueshëm te pacientët me...
transparent

dhj42019

Porfiria. FDA-ja i hap rrugë medikamentit të parë për formën hepatike akute

Administrata Amerikane e Ushqimit dhe e Barnave ka aprovuar medikamentin e parë për një sëmundje gjenetike të rrallë, porfiria hepatike akute. Medikamenti quhet givorisan dhe aprovimi i tij është bërë në bazë të rezultateve...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC