koagulim

sht62018

Hematologji. Miratohet në Europë bari për trajtimin e çrregullimeve të rralla të koagulimit

Komisioni Europian ka dhënë autorizim për hedhje në treg të caplacizumabit, një bar i indikuar për trajtimin e të rriturve që kanë pasur një episod të purpurës trombotike trombocitopenike të fituar (aTTP), një çrregullim i rrallë i...
transparent

jan312020

Purpura trombotike trombocitopenike e fituar. Krijohet terapia e parë specifike

Quhet caplacizumab dhe është një nano-antitrup bivalent anti-vWF (faktori i Von Willebrand) që vepron menjëherë dhe në mënyrë efikase, kur një ndryshim i sistemit imunitar fillon të prodhojë antitrupa që inaktivizojnë enzimën...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC