përdhesi

qer252018

Përdhesi. Terapia e re që redukton ripërthithjen renale të acidit urik

50% e mjekëve të përgjithshëm dhe specialistëve besojnë se përdhesi është kryesisht pasojë e stilit të jetesës. Shtatë nga dhjetë vetë raportojnë se kurrë nuk kanë folur me mjekun e tyre rreth niveleve të acidit urik, për...
transparent

sht162019

Febuxostati kundër përdhesit. AIFA: mund të rritë vdekshmërinë kardiovaskulare dhe atë për të gjitha shkaqet

Në një studim klinik të fazës IV, shumëqendror, me përzgjedhje rastësore, double blind, të kryer me mbi më shumë se 6,000 pacientë me përdhes dhe sëmundje të...
transparent

kor112023

Përdhesi dhe artriti psoriatik. Indeksi i lartë i masës trupore shton rrezikun

Indeksi i lartë i masës trupore (IMT) shton rrezikun për zhvillimin e pesë sëmundjeve të ndryshme reumatizmale, ndër të cilat: reumatizma, osteoartriti, përdhesi, artriti...
Download Center

separa
Principi e Pratica Clinica
Lista e barnave të rimbursueshme 2015
shkoni në download >>
separa
Principi e Pratica Clinica
VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE
shkoni në download >>
separa

OTC